UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Filantropija Konkursi Vesti

Novi ciklus Partnerstva za budućnost – Rok: 30.04.

1 min read
Podeli

Popovac, 16. mart 2020. – Kompanija CRH Srbija desetu godinu za redom poziva sve neprofitne organizacije, ustanove i udruženja građana, da nam pošalju svoje idejne projekte u okviru konkursa „Partnerstvo za budućnost”. Kao i ranijih godina, konkurs je otvoren za organizacije registrovane na teritoriji opštine Paraćin.

O projektima koji će biti podržani odlučivaće stručni žiri, u skladu sa Uslovima konkursa koje možete pronaći na www.crhserbia.com/projekti/. Kao i prethodnih godina, pri izboru će se voditi računa o relevantnosti projekta za potrebe lokalne zajednice, potencijalu održivosti, ali i usklađenosti sa temama koje CRH podržava svojom Strategijom društveno odgovornog poslovanja, a to su:
• Lokalna ekonomija za održivi razvoj – inicijative koje za cilj imaju razvoj zapošljivosti, stvaranje podsticajnog okruženja za pokretanje novih biznisa, i podršku lokalnim mikro, malim i srednjim preduzećima.
• Zajednica za održivi razvoj – inicijative koje za cilj imaju poboljšanje kvaliteta života građana u lokalnim zajednicama u različitim aspektima, kao što su kultura, zdravstvo i podrška socijalno ugroženim grupama.
• Životna sredina za održivi razvoj – inicijative u zajednici koje doprinose kvalitetu životne sredine.

Konkurs je otvoren od 16. marta do 30. aprila 2020. godine. A prijave se dostavljaju na e-mail adresu zorica.radovanovic@rs.crh.com, ili poštom na adresu: „Partnerstvo za budućnost”, CRH (Srbija) d.o.o., 35254 Popovac.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link