UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

Potrebni volonteri za tradicionalnu humanitarnu akciju “Novogodišnja kutija”

1 min read
Podeli

Beograd, 1. decembar 2015. –  Banka hrane organizuje tradicionalnu humanitarnu akciju „Novogodišnja kutija“ 11.decembra u Sava Centruu kojoj će 1000 mališana iz socijalno ugroženih porodica sa teritorije Beograda, dobiti paketiće. Tim povodom potpisan je i sporazum o saradnji sa predstavnicima Grada i  kompanijama Metro Cash & Carry Srbija i Credit Agricole Srbija. 

Volonteri su potrebni:

  • 5.12. i 6.12. kada će biti  organizovano pakovanje paketića od 10h-16h. Oba dana biće nam potrebno po 20 volontera. Lokacija: skladište Banke hrane Beograd, Dunavska 59 -Viline vode (u blizini TEMPO-a); i
  • 11.12. na dan održavanja manifestacije „Novogodišnja kutija“, biće nam potrebno minimum 50 volontera koji će imati zadatak da uručuju paketiće deci i pomognu oko organizacije grupa, pošto ćemo imati mališane iz predškolskih ustanova iz 17 beogradskih opština. Volonteri će biti angažovani od 10-15h. Lokacija: Sava Centar.

Više o akciji novogodišnja kutija i prijavljivanju za volontere pročitajte u  Pozivu za volontere

Banka hrane Beograd je nevladina, humanitarna organizacija osnovana 2006. godine sa ciljem da se uključi u borbu protiv siromaštva i gladi, podizanja svesti o neuhranjenosti i rasipanju hrane. Glavna delatnost BHB se sastoji u prikupljanju namirnica od kompanija proizvođača hrane, agro-industrije, trgovinskih lanaca prehrambenih proizvoda, zatim eventualnog skladištenja, sortiranja, i/ili distribucijom istih ugroženim kategorijama stanovništva posredstvom humanitarnih organizacija i socijalnih institucija.

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link