UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

COVID-19 Filantropija

Nelt Grupa obezbeđuje nesmetanu distribuciju i pruža podršku od 34 miliona dinara

1 min read
Podeli

Beograd, 28. mart 2020. –  Od početka krize, skladišni radnici, dostavljači, prodavci i izlagači robe kompanije Nelt svakodnevno su na terenu, kako bi na vreme i u najboljoj mogućoj meri snabdeli tržišta proizvodima iz portfolija kompanije, od kojih su neki definisani kao veoma važni za stanovništvo.

Nelt usaglašava sve interne akte u skladu sa preporukama nadležnih državnih organa i Svetskom zdravstvenom organizacijom (SZO), a Tim za krizne situacije redovno prati razvoj situacije i koordinira akcije. Zaposleni koji pripadaju ugroženim grupama poslati su na plaćeno odsustvo, dok su svi ostali zaposleni, čije prisustvo nije neophodno na terenu, usmereni na rad od kuće. Sa svim državnim institucijama, poslovnim organizacijama i drugim poslovnim partnerima kompanija ima svakodnevne kontakte i koordinaciju.

Kompanija Nelt priključila se zajedničkim naporima u borbi protiv pandemije, donacijom od 28 miliona dinara Republičkom fondu zdravstvenog osiguranja za nabavku 10 respiratora za lečenje najtežih oblika bolesti Covid 19, dok je kompanija Neoplanta poklonila robu u vrednosti od 6.000.000 dinara kao deo paketa za akciju pomoći za 173.000 Beograđana starijih od 65 godina sa najnižim penzijama.

Izvor: Nelt.com

Na našoj stranici COVID-19 možete naći vesti o akcijama koje biznis preduzima kako bi podržao borbu protiv pandemije.
Forum za odgovorno poslovanje podržava napore svih članica, i kompanija van naše mreže da podrže sve koji su pogođeni krizom. Ukoliko želite da doprinesete sadržaju stranice, saopštenja možete slati na adresu: kancelarija@odgovornoposlovanje.rs

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link