UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Nekategorizovano Ostalo Vesti

Znanje za sve — Start-it Centar otvara biblioteku

2 min read
Podeli

Beograd, 21. januar 2016. – Start-it Centar otvara svoju biblioteku i čini besplatno dostupnim knjige svim zainteresovanima. Ukoliko želite da pomognete da biblioteka bude još bogatija — Startit Centar vas poziva da  donirate knjige koje ste pročitali i time ih zajedno učinite čitanijim i korisnijim.

U Start-it Centru veruju da je znanje najbitniji resurs za uspeh u kreiranju i poslovanju te da treba da bude dostupno svima na što je lakši mogući način. Iz tog razloga otvorili su zajedničku biblioteku u Startit Centru gde pored događaja i programa, od sada možete svraćati po znanja i iskustva sakupljenja u knjigama.

Knjige i časopisi iz biblioteke dostupni su za čitanje i pozajmicu besplatno svim zainteresovanima, a biblioteka trenutno raspolaže sa više od 150 naslova iz oblasti tehnologije, dizajna, biznisa, marketinga i ličnog razvoja. U njoj možete naići na biografije velikih preduzetnika i biznismena, “biblije” za preduzetnike poput Lean Startupa, Startup Nationa i drugih klasika iz ove oblasti, kao i dosta knjiga o samom programiranju — od uvoda u pojedine jezike, preko ozbiljnijih štiva, do uvoda u napredne algoritme i matematiku.

Koji su sve naslovi dostupni pogledajte ovde, a ukoliko želite da pozajmite knjigu, to možete uraditi rezervacijom na mejl i dogovorom termina za preuzimanje knjige.

Bitno — iako je pozajmica knjige besplatna, kao zalog se mora ostaviti novčani zalog u iznosu cene nove knjige.

Obogatite zajedničku biblioteku

Knjige u ovoj biblioteci su najvećim delom donacije pojedinaca iz  organizacije i prijatelja, ali i dve kompanije koje su partneri Centra i pokrovitelji biblioteke — Humanity i SevenBridges, a donacijom knjiga su je obogatili i Eipix, Nordeus, VRH Solutions, Fakultet za finansije i administraciju i drugi.

Start-it poziva sve pojedince i organizacije koji i sami u svojim bibliotekama imaju knjige poput ovih, a žele da ih doniraju i time utiču na deljenje znanja kako u ovom Start-it Centru, tako i u budućim Centrima van Beograda.

Izvor: startit.rs

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link