UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

Predavanje Veštine prodaje

1 min read
Podeli

Beograd, 21. januar 2016. – Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv pozivaju vas da se prijavite za učešće na predavanju Veštine prodaje koje će se održati u petak, 29. januara 2016. od 12 do 14h u prostorijama Eurobanke. Pravo na prijavu imaju predstavnici nevladinih organizacija i socijalnih preduzeća.

Na predavanju će biti reči o osnovama prodaje, prodajnim veštinama i uspešnim metodima prodaje. Učesnici će imati prilike da saznaju više o modelima uspešnog prodajnog nastupa i da dobiju savete za uspešnu prodaju. Deo predavanja biće posvećen osvrtu na pojedinačne delatnosti kojima se bave učesnici predavanja.

Predavanje se održava u sklopu programa Akademija poslovnih veština za neprofitne organizacije koji realizuju Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv uz podršku USAID-a i koji je kreiran sa ciljem da omogući transfer biznis znanja i veština ka organizacijama i socijalnim preduzećima. Trening će održati Saša Šiler, menadžer prodaje, Eurobank Srbija.

Broj učesnika na predavanju je ograničen na 20. Rezervišite svoje mesto!

Za učešće na predavanju ne plaća se kotizacija. Učesnici van Beograda sami snose putne troškove.

Preuzmite poziv za predavanje i prijavni formular.

Popunjeni prijavni formular za učešće na predavanju potrebno je dostaviti do 26. novembra 2015. na adresu: dejana.dodik@smartkolektiv.org

 

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link