UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

SAZNAJTE VIŠE O SOCIJALNOM PREDUZETNIŠTVU

1 min read
Podeli

Beograd, 9. septembar 2015. – Saznajte više o socijalnom preduzetništvu na interaktivnoj radionici „How to start a social business“ u organizaciji Yunus Social Business Balkans, Fonda i akceleratora za socijalna preduzeća na Balkanu, u petak 11. septembra 2015. godine u 16:30 časova, u Impact Hub-u, Makedonska 21, Beograd.

 Yunus Social Business (YSB) pomaže razvijanje socijalnih preduzeća i novčano podržava kreativne ideje sa najviše potencijala, a na predstojećoj radionici imaćete priliku da upoznate preduzetnike i saznate više o primerima iz prakse, kao i da čujete savete o tome kako poboljšati održivost socijalnih preduzeća. Moderator radionice biće Danijel Novak (Daniel Nowack), programski direktor u YSB kompaniji, koja širom sveta pomaže socijalne preduzetnike.

Muhamed Junus (Muhammad Yunus), začetnik ideje društvenog preduzetništva i osnivač kompanije YSB, bio je gost Beograda u okviru „Turneje društvenog preduzetništva 2010“ (Social Business Tour 2010), projekta koji su inicirali Erste Fondacija, Erste Grupa, organizacija Good.bee, Ministarstvo rada, socijalnih pitanja i zaštite potrošača Austrije i Gramen kreativna laboratorija. Ove godine Erste Banka nastavlja da podržava Yunus Social Business sveobuhvatni program podrške preduzetnicima, sa željom da edukuje i ohrabri pojedince i grupe, doprinese razvoju i osnaživanju dugoročne inicijative ove vrste preduzetništva u Srbiji.

Zainteresovani se za ovu radionicu mogu prijaviti putem sajta Impact Hub Belgrade na linku belgrade.impacthub.net/events/ysbb/. Impact Hub Belgrade, koji je domaćin YSB radionice, u okviru svoje inicijative Back to Business, organizuje različite tematske programe posvećene razvoju preduzetništva i poslovanja koji doprinose socijalnim, ekonomskim i kulturnim promenama u društvu.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link