UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

Poziv za učešće u programu “Verujem da mogu”

1 min read
Podeli

Beograd, 14. septembar 2015. – Udruženje osoba sa invaliditetom Beograd, podržan od GO Zvezdara  a  u partnerstvu sa Gradskom organizacijom slepih Beograda i udruženjem „Kuća postignuća“, sprovodi projekat osnaživanja slepih, slabovidih i osoba sa drugim tipovima invaliditeta kroz radnu aktivaciju i zapošljavanje. Udruženje organizuje edukativni program za osobe sa invaliditetom, uzrasta do 40 godina, koje žele da razviju svoja znanja i veštine i iskoriste mogućnost daljeg usavršavanja i unapređenja konkurentnosti na tržištu rada.

Program je kreiran na osnovu iskustva Udruženje osoba sa invaliditetom Beograd   saradnji sa velikim brojem kompanija na procesu zapošljavanja i obuhvata set veština koje diktiraju savremeni trendovi na tržištu rada i koje poslodavci označavaju kao jedan od preduslova radnog angažovanja.

Polaznici će dobiti potvrdu od Udruženje osoba sa invaliditetom Beograd   o završenoj obuci sa listom svih edukacija i imena predavača.

Poziv je otvoren za osobe sa invaliditetom uzrasta do 40 godina, koji imaju prebivalište u Gradu Beogradu. Rok za podnošenje prijava je 19. septembar 2015. do 12 č.

Više o programu pogledajte u pozivu.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link