UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Otvoren konkurs za “EY Preduzetnika godine 2015”

2 min read
Podeli

Beograd, 15. septembar 2015. – Revizorsko–konsultantska kompanija EY (“Ernst&Young”) po četvrti put otvara konkurs za program “EY Preduzetnik godine” koji će trajati do 15. novembra 2015. godine, dok će svečano proglašenje nacionalnog pobednika biti održano u februaru 2016. godine. Pobednik nacionalnog konkursa u Srbiji će i ovaj put, zajedno sa pobednicima iz zemalja širom sveta, konkurisati za priznanje “EY Svetski preduzetnik godine” i prisustvovati svečanoj ceremoniji u Monte Karlu u junu 2016. godine.

Nagrada “EY Preduzetnik godine” postoji već 29 godina, a u Srbiji je prvi put ustanovljena 2012. godine. Kao prva i jedina globalna nagrada ovog tipa, “EY Preduzetnik godine” dodeljuje se izuzetnim pojedincima koji grade i razvijaju uspešne, rastuće i dinamične kompanije. Organizuje se u više od 150 gradova i gotovo 60 zemalja širom sveta. Nagrada “EY Preduzetnik godine” koja se po četvrti put dodeljuje u Srbiji, promoviše preduzetnički duh i inicijativu i odaje priznanje ljudima koji su postigli uspeh svojom upornošću, vizijom i inovativnošću.

– Srbija ima preduzetnike koji daju izuzetan doprinos njenoj ekonomiji i predstavljaju ključan oslonac tokom procesa njenog razvoja. Tokom četiri godine koliko program postoji u Srbiji, oduševile su nas uspešne preduzetničke priče koje smo imali prilike da čujemo. One predstavljaju dokaz da u Srbiji postoji potencijal, kao i to da dobre ideje u kombinaciji sa vrednim radom mogu dovesti do uspeha. Ovim programom u Srbiji, želeli smo da preduzetnicima pružimo priliku da iskažu svoj talenat i steknu priznanje kako u svojoj zemlji, tako i među kolegama iz čitavog sveta – rekao je Stiven Fiš (Stephen Fish) rukovodeći partner u kompaniji EY u Srbiji.

O pobedniku programa “EY Preduzetnik godine” 2015 odlučivaće nezavisni žiri, a njihova odluka zasnivaće se na ključnim faktorima kao što su preduzetnički duh, finansijski pokazatelji, strategijsko usmerenje, prisustvo na regionalnom ili međunarodnom tržištu, inovativnost i lični integritet.

Program “EY Preduzetnik godine” podržali su Ministarstva privrede Republike Srbije, “Radio Televizije Srbija”, magazin “Biznis & Finansije” i poslovni portal “eKapija”.

Nacionalni dobitnik nagrade “EY Preduzetnik godine” za 2014. godinu, Božo Janković iz kompanije “Enterijer Janković” predstavljao je Srbiju u junu mesecu u Monte Karlu na izboru za “EY Svetskog Preduzetnika godine”.

Više informacija o programu “EY Preduzetnik godine” možete dobiti na www.ey.com/rs/eoy

Preuzeto sa: ekapija.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link