UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

Besplatna edukacija o trgovini za mala i srednja preduzeća

1 min read
Podeli

Beograd, 20. novembar 2018. – Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija u saradnji sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Beogradu organizovaće tokom novembra i decembra seriju predavanja iz oblasti trgovine, sa ciljem edukacije malih i srednjih preduzeća, najavljeno je danas na sajtu tog ministarstva.

Dvodnevna predavanja biće održana na Ekonomskom fakultetu u Beogradu u dva navrata – 29. i 30. novembra i 3. i 4. decembra 2018. godine.

Predavanja će održati profesori Ekonomskog fakulteta, a teme koje će biti obrađivane su strategija pozicioniranja malih i srednjih preduzeća na tržištu Srbije, profitabilno poslovanje malih i srednjih trgovinskih preduzeća i sve veći izazovi koji stoje pred njima, upravljanje maloprodajnim objektima, novi model menadžmenta kategorije za mala i srednja trgovinska preduzeća i merenje efekata promotivnih aktivnosti u ovim preduzećima.

Pre početka predavanja učesnicima edukacije će se obratiti v.d. pomoćnika ministra za trgovinu, usluge i politiku konkurencije Mirsad Đerlek.

Kako je navedeno, učešće na seminarima je besplatno, a pored predavanja besplatno su obezbeđeni osveženje i ručak, kao i prateći materijal. Nakon završenog kursa svi predstavnici će dobiti odgovarajući sertifikat, a broj učesnika je ograničen.

Izvor: eKapija.com

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link