UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Delez Srbija obezbedila 15.000 pelena

1 min read
Podeli

Beograd, 21. jul 2016Delez Srbija donirala je 15.000 pelena za BG bebi paket koji Grad Beograd obezbeđuje svim porodiljama u prestonici. Tim povodom u porodilištu KBC „Zvezdara“ kompanija Delez Srbija danas je uručila poklon pakete svim porodiljama.

„Danas smo donirali poklon pakete mladim mamama, a od početka meseca i 15.000 pelena za potrebe BG bebi paketa i to je samo jedna u nizu naših akcija kojima želimo da pokažemo iskrenu nameru da budemo odgovorna kompanija koja je posvećena pravim vrednostima, pre svega porodici, majkama i najmlađima. Takođe želimo da budemo dobre komšije i zato zahvaljujemo Gradu Beogradu na ovoj inicijatvi i verujemo da će i druge kompanije slediti naš primer neprekidno obogaćujući paket Bebi kluba.“, rekao je Nikola Papak, menadžer za odnose s javnošću komapnije Delez Srbija.

„Tokom predhodne godine porodiljama je uručeno više od 20.000 paketa. Bez društveno odgovornih komapnija ovaj projekat ne bi mogao biti ovako uspešan i nadamo se da će BG bebi klub uz novopriključene komapanije kao što je Delez Srbija biti još uspešniji“, rekla je Jadranka Gvozdenović ispred Sekretarijata za obrazovanje i dečiju zaštitu.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link