UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

Poziv za kreiranje dizajn rešenja za 7. Međunarodni festival zelene kulture

1 min read
Podeli

Beograd, 20. jul 2016. – Mladi umetnici i kreativci iz Srbije pozvani su da kreiraju i prijave originalna dizajn rešenja, do 31. avgusta, za vizuelni identitet Sedmog Međunarodnog festivala zelene kulture „Green Fest“. Ovogodišnji Green fest će biti održan u Domu omladine Beograda od 15. do 18. novembra pod sloganom “Jedan dan na Zemlji”, saopšteno je iz Centra za unapređenje životne sredine, organizatora festivala.

Poruka identiteta je „Planeta može da bude bolje mesto za život, ukoliko budemo koristili inovativne i pametne tehnologije koje ne zagađuju životnu sredinu“.
Identitet bi trebalo da bude usmeren ka globalnom, tretirajući svaki pojedinačni doprinos kao borbu za zajedničku budućnost svih živih bića, koja žive u skladu sa prirodom.

Pobedničko rešenje će biti nagrađeno sa robnom nagradom u visini od 20.000,00 rsd, dok će najbolji radovi biti izloženi tokom trajanja Festivala.

Konkursna dokumentacija se može preuzeti sa zvanične internet prezentacije www.greenfest.rs, na kojoj će biti i objavljena imena pobednika do 15. septembra.

Međunarodni festival zelene kulture „GREEN FEST“ je najveća “zelena” manifestacija u regionu jugoistočne Evrope koja se održava svake godine. Tokom prethodnih šest godina festival je posetilo preko 47.000 ljudi.

Ovogodišnji Green Fest se održava uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta RS, Sekretarijata za kulturu grada Beograda, Delegacije EU u Srbiji i EU Info centra kao i mnogobrojnih partnera i prijatelja.

Izvor: greenfest.rs

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link