UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Akcija Crvenog krsta Beograd u prodavnicama Delhaize Srbija

1 min read
Podeli

Beograd, 19. jul 2016.Beograđani su za samo nekoliko meseci donirali Crvenom krstu Beograd više od 1.500.000 dinara u okviru projekta prikupljanja pomoći u prodavnicama kompanije “Delhaize Serbia”. Akcija će biti nastavljena, a Crveni krst Beogrda poziva sve humane pojedince i društveno odgovorne kompanije da se uključe. Kasice za prikupljanje pomoći postavljene su na više od 130 lokacija u glavnom gradu.

„Taj iznos su donirali kupci koji svakodnevno pazare u Maxiju i Shop&Go, a prikupljena sredstva smo iskoristili za socijalne programe Crvenog krsta. Između ostalog 18 dece sa Kosova i Metohije poseti našu prestonicu. Obezbedili smo 300 porodičnih paketa hrane i higijene za najsiromašnije sugrađane, kao i za podršku u lečenju bolesne dece, ali i za organizovanje kampa za 25 dece sa posebnim potrebama na Šupljoj steni, kao i za mnoge druge aktivnosti “ rekla je Ivana Marisavljević Dašić, sekretarka Crvenog krsta Beograd, koja je posebno istakla veliku zahvalnost Beograđanima jer su upravo oni zaslužni za sve ove aktivnosti.

Za dodatne informacije se možete obratiti Crvenom krstu Beograda, Juliji Kotal Jevrić na telefone 2620 616 ili 3032 127 lokal 410.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link