UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Delta Fondacija obeležila 9 godina postojanja

1 min read
Podeli

Beograd, 7. novembar 2016. – Na današnji dan 2007. godine, Delta Holding osnovao je Delta Fondaciju, prvu korporativnu fondaciju jedne domaće kompanije.

U proteklih 9 godina Delta Fondacija realizovala je 3.242 humanitarne akcije. U razvoj društvene zajednice uložila je 36 miliona EUR. Podrška i pomoć Fondacije stigla je do svakog desetog stanovnika Srbije.

“Trudili smo se da našu pomoć i podršku dobiju najugroženiji, da ona bude na duge staze i da doprinosi rešavanju najvećih problema sa kojima se suočava naša zemlja.

Želja nam je da pomognemo najugroženijim sugrađanima, da vidimo osmehe na licima, da pokažemo da smo tu kada je najpotrebnije.

Izgradili smo dve zadužbine u Beogradu i Kragujevcu, obnovili 53 kuće nakon majskih poplava u Obrenovcu, Jagodini i Kolarima, opremili dnevne boravke za osobe sa invaiditetom, edukovali i školovali decu bez roditeljskog staranja. Poslednja velika akcija koju smo podržali bila je obaranje Ginisovog rekorda našeg velikog prijatelja i dugogodišnjeg saradnika, Gorana Nikolića, koji je istrčao 55 maratona za 55 dana.

Animiramo i motivišemo zaposlene u Delta Holdingu da učestvuju u humanitarnim akcijama u velikom broju. „Ja trčim za decu leptire“, Deda Mrazovi pomoćnici, „Treći roditelj“ neke su od akcija koje smo sami osmlislili, a koje zaposleni ličnim angažovanjem podržavaju.” – navodi se u saopštenju Delta Fondacije.

 

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link