UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Delti Specijalna „Virtus“ nagrada za pomoć u sanaciji štete od poplava

1 min read
Podeli

Beograd, 30. mart 2015. – Kompaniji Delta Holding drugu godinu zaredom dodeljena je nagrada „Virtus“ za doprinos razvoju društvene zajednice. Ove godine Delti je pripala Specijalna nagrada za pomoć u sanaciji štete nastale tokom majskih poplava.

Nakon majskih poplava, koje su pogodile našu zemlju prošle godine, Delta Holding je kontinuirano slao donacije u vodi, hrani, sredstvima za higijenu, odeći i obući. Pokrenuta je akcija „Obnova poljoprivrede“, u okviru koje je donirano 190 tona stočne hrane za 7 najugroženijih opština u Srbiji. Kompanija je obnovila i 53 kuće, uključujući i celu Ulicu Save Kovačevića u Obrenovcu.

Ukupna pomoć ugroženima od poplava, koju je u ime Deltinog poslovnog sistema uputila Delta Fondacija, dostigla je vrednost od 861.365 evra.

Nagradu „Virtus“ tradicionalno, osam godina zaredom, dodeljuje Trag fondacija uz partnerstvo Evropske unije i Balkanskog fonda za demokratiju. Svrha nagrade je da se javno istaknu kompanije koje materijalnom i finansijskom podrškom daju najbolji primer drugima i postavljaju standarde kojima bi trebalo težiti u svetu odgovornog biznisa.

Preuzeto sa Delta fondacija.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link