UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Humanitarna mts turneja šampiona

1 min read
Podeli

Beograd, 1. april 2016.mts turneju šampiona organizovao je tokom marta Vaterpolo savez Srbije u saradnji sa generalnim sponzorom kompanijom Telekom Srbija. Vaterpolo reprezentativci Srbije posetili su Novi Sad, Beograd, Kosovo i Metohiju, Niš i Kragujevac i za pet dana, koliko je turneja trajala, prešli gotovo 1.500 kilometara.

Vaterpolo reprezentativci Srbije su u sklopu mts turneje šampiona odigrali četiri revijalna meča koje je pratilo više od 2.500 ljubitelja sporta, a najveća gužva bila je u niškoj hali „Čair“. „Zlatni momci“ su pored dobro poznatih vaterpolo veština, tokom trajanja turneje pokazali i neke nove potencijale. Imali su priliku da se druže sa mts korisnicima u poslovnicama širom Srbije, gde su bili u ulozi agenata prodaje. Da su se dobro snašli u novom poduhvatu govori i to da je jedna dama koja je posetila mts poslovnicu u Novom Sadu, izrazila želju da potpiše postpaid ugovor sa reprezentativcem Gojkom Pijetlovićem, koji je ovaj izazov prihvatio sa zadovoljstvom.

mts je dodatno podržao turneju otkupivši određeni broj karata za sve mečeve koje su  date đacima škola iz gradova domaćina i korisnicima mts usluga. mts turneja šampiona imala je i humanitarni karakter, jer je novac od prodaje ulaznica doniran narodnim kuhinjama na Kosovu i Metohiji.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link