UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

Tradicionalna humanitarna akcija “Magični doručak”

1 min read
Podeli

Beograd, 1. april 2016. Crédit Agricole banka Srbija, kompanija METRO Cash & Carry Srbija i kompanija Bambi, u saradnji sa Sekretarijatom za obrazovanje i dečju zaštitu Gradske uprave Grada Beograda i nevladinom humanitarnom organizacijom Banka Hrane, potpisale su novi sporazum o saradnji i najavili zajedničko učešće u humanitarnom projektu Magični doručak.

U ime Grada sporazum je potpisala gradska sekretarka za obrazovanje i dečju zaštitu Snežana Đurić, ispred kompanije METRO Cash & Carry Srbija generalni direktor Roberto Mancuso, ispred kompanije Bambi generalni direktor Bojan Radun, a sa strane Crédit Agricole banke Srbija g. Carlos de Cordoue, predsednik Izvršnog odbora CA.

U okviru akcije, Crédit Agricole Srbija, METRO Cash & Carry Srbija i Bambi kompanija će donirati proizvode i sredstva za najmlađe, dok se kompanija Coca-Cola Hellenic Srbija, tradicionalni prijatelj projekta, akciji priključila doniranjem sokova za svaki paketić.

Cilj humanitarne akcije „Magični doručak“ je prikupljanje hrane za škole za decu sa smetnjama u razvoju. Uplatom na račun Banke Hrane u Credit Agricole banci ili kupovinom posebno formiranih paketa u objektima METRO lanca, koji koštaju 280 dinara, građani i firme obezbediće dodatni obrok đacima, a tako sakupljene namirnice Banka hrane će ravnomerno, prema broju đaka, raspodeliti školama za decu sa  smetnjama u razvoju.

U sklopu devetog Magičnog doručka u Horeca centru na Vidikovcu, 7. aprila 2016. biće organizovana manifestacija tokom koje će tim kuvara predvođen masteršefom Urošem Uroševićem i članovi uprava Crédit Agricole banke Srbija, METRO Cash & Carry i Bambi koncerna pripremati obroke za učenike škole „Miloje Pavlović“, koji će istog dana biti dostavljeni mališanima.

Izvor: beta.rs
F
oto: beograd.rs

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link