UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

KOMPANIJA DELEZ SRBIJA NAGRAĐENA ZA ZAPOŠLJAVANJE OSOBA SA INVALIDITETOM

1 min read
Podeli

Beograd, 25. avgust 2018. – Kompanija Delez Srbija nagrađena je evropskim priznanjem za različitost i inkluziju na radnom mestu. Nagrada je potvrda primenjivanja najviših standarda kada su u pitanju obaveze i aktivnosti usmerene ka prilagođavanju osoba sa invaliditetom u kompaniju i radno mesto.

U kompaniji su danas zaposlene 263 osobe sa invaliditetom dok se sa preko 12.000 zaposlenih radi na stvaranju inkluzivnog radnog okruženja.

„Svakodnevno se trudimo da našim zaposlenima obezbedimo kvalitetne radne uslove. Posebnu pažnju posvećujemo temi inkluzije i sa Kreativno-edukativnim centrom ostvarujemo partnersku saradnju poslednjih deset godina. Samo tokom ove godine angažovali smo 36 korisnika centra koji daju značajan doprinos u podizanju kvaliteta usluge u prodavnicama, radom na pakovanju robe na kasi i u službi podrške“, istakla je Ivana Pejak iz kompanije Delez Srbija.

Evropsku nagradu za različitost i inkluziju na radnom mestu kompaniji Delez Srbija dodelila je svetska kompanija Springboard, koja pruža podršku korporacijama i različitim organizacijama da postanu što bolji poslodavac i izbor za osobe sa invaliditetom. Nagrada će svečano biti uručena na godišnjoj konferenciji u Švajcarskoj u novembru.

Izvor: timp.rs

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link