UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Konkursi Vesti

Lidl Srbija podržava žensko preduzetništvo

2 min read
Podeli

U susret Osmom martu, kompanija Lidl Srbija raspisala je 3. marta konkurs „Snažne. Hrabre. Važne.“ koji ima za cilj da okupi uspešne preduzetnice u Srbiji i promoviše njihove proizvode.

Konkurs traje do 31. marta, do kada sve zainteresovane poslovne žene mogu da dostave potrebnu dokumentaciju za prijavu putem mejla, nakon čega će najmanje trideset artikala naći svoje mesto u okviru akcijske nedelje na policama u preko 57 Lidl prodavnica širom Srbije.

Konkursom „Snažne. Hrabre. Važne.“ kompanija Lidl Srbija podržava osnaživanje žena i pruža mogućnost preduzetnicama da svoje proizvode, u koje je uloženo mnogo znanja, truda i ljubavi, predstave Lidlovim potrošačima.

Poziv ženama da se prijave

Odabrane preduzetnice će kroz saradnju sa Lidlom steći iskustvo u plasiranju robe u ovom tipu maloprodaje, povećati vidljivost i osnažiti svoje poslovanjem navodi se u saopštenju kompanije.

„Kao kompanija potpisnica „Principa Ujedinjenih Nacija za osnaživanje žena“ (WEPs) obavezali smo se ne samo na poštovanje i promovisanje principa jednakosti unutar kompanije, već i da ćemo vršiti pozitivni uticaj na društvo i okruženje u kome poslujemo. Zbog toga nam je posebno drago što ovogodišnji Dan žena posvećujemo uspešnim damama i pozivamo ih da se prijave svojim proizvodima“, izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović.

Ko ima pravo da učestvuje u konkursu?

Pravo na učešće u konkursu imaju preduzetnice, privredna društva, registrovana poljoprivredna gazdinstva u Srbiji koja se bave proizvodnjom iz segmenta hrane, dodataka prehrani ili kozmetike – proizvoda za negu i lepotu – čiji su vlasnici žene. Sve zainteresovane preduzetnice mogu se prijaviti za učešće u konkursu „Snažne. Hrabre. Važne.“ putem e-mail adrese snazne.hrabre.vazne@lidl.rs, a svi detalji u vezi sa uslovima i pravilima participacije, mogu se pronaći na sajtu lidl.rs/zene-preduzetnice. Takođe, u sklopu prijave, potrebno je poslati i uzorak proizvoda sa kojim je predviđeno učestvovanje na konkursu.

U drugoj polovini tekuće godine, nakon konkursa, odabira proizvoda i nakon završenih procesa kontrole i ulistavanja proizvoda, oni će se naći na policama Lidla u okviru jedne tematske nedelje. Potrošači će u Lidlu moći da kupuju i uživaju u minimum 30 odabranih proizvoda srpskih preduzetnica.

Više informacija o konkursu dostupno je na veb stranici kompanije Lidl.

Kompanija Lidl Srbija jedna je od članica Foruma za odgovorno poslovanje. Vodeći se krilaticom “Bolji biznis za bolje društvo”, ova mreža okuplja kompanije koje doprinose razvoju društva kroz principe održivog razvoja i podstiče biznis sektor da bude aktivan i pouzdan partner zajednice u kojoj posluje. Forum osnažuje kompanije da posluju u skladu sa principima održivosti, odgovornosti i etike, i kroz sinergiju resursa i znanja doprinosi sprovođenju dobrih poslovnih praksi koje donose pozitivan i merljiv društveni uticaj. Članice Foruma za odgovorno poslovanje su: A1, Atlantic grupa, Bambi, Banca Intesa, Belgrade Airport, Bosis, B92, Coca-Cola HBC Srbija, Delhaize Serbia, Delta Holding, Direct Media, Elixir group, Erste Bank, Eurobank Direktna, Gecić law, Lidl Srbija, Manpower Group, Moravacem, Nelt Co, Nestlé Adriatic S, Nordeus, OTP Banka, PepsiCo, Represent Communications, Telekom Srbija, Telenor, TITAN Cementara Kosjerić, UniCredit Bank.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link