UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

MAXI obezbedio olimpijcima opremu za trening

2 min read
Podeli

Beograd, 30. jun 2016. – Zahvaljujući Maxi supermarketima srpski sportsiti su dobili neophodnu opremu koja im je olakšala treninge i pripreme za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.

Sportska oprema je donirana članovima Maxi tima za Rio, pa je tako Ivana Anđušić Maksimović dobila vazdušnu pušku, Zorana Arunović elektronsku metu, Ivan Lenđer će imati lakši oporavak posle napornih treninga u kadi za krio terapiju, dok su Aleksandru Maksimoviću nabavljeni novi rvački rekviziti za trening.

„Podrška Maxi-ja nam je veoma važna, jer znamo da imamo pravog partnera uz sebe. Na taj način mi možemo da se koncentrišemo na ono što nam je najbitnije, a to je da se što bolje pripremimo i motivisani odemo na Olimpijske igre. Srećna sam što ću novu pušku moći da isprobam već sutra i trudiću se da period prilagođavanja bude što kraći“, rekla je Ivana Anđušić Maksimović.

Kao generalni sponzor činimo sve da bismo olakšali pripreme olimpijcima kako bi u Riju bili najbolji. Drago nam je što smo našim sportistima zajedno sa kupcima u Maxi supermarketima omogućili nabavku nove opreme, a koja će im biti od velike pomoći na treninzima i takmičenjima. Koliko je važan rad, toliko je sportistima od izuzetnog značaja i zdrava ishrana, a to je ono što im u Maxiju nudimo – visok kvalitet i vrhunsku svežinu, posebno voća i povrća. Želim im svu sreću u narednom periodu, bićemo im podrška na njihovom putu ka najvećem takmičenju na svetu“, rekao je Džon Kiricis, generalni direktor kompanije Delez Srbija, koja je saMaxi supermarketima generalni sponzor Olimpijskog tima Srbije.

Tokom 2014.godine. organizovana je prva akcija „Dinar za olimpijce“ u okviru koje su prikupljena sredstva za kupovinu čamca za dvojac bez kormilara za veslače Radoja Đerića i Miloša Vasića.

Maxi je u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije i kompanijama Jaffa i Hellenic organizovao akciju „Dinar za olimpijce“ u okviru koje su kupci kupovinom određenih proizvoda direktno pomogli nabavku opreme za sportsite.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link