UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice

Nordeus i RAKITA nove članice Foruma za odgovorno poslovanje

1 min read
Podeli

Beograd, 7. novembar 2018. – Kompanije Nordeus i Rakita Exploration d.o.o. postale su nove članice Foruma za odgovorno poslovanje.

Nordeus je nezavisna srpska kompanija koja razvija mobilne igre sa sedištem u Beogradu, osnovana 2010. godine. Debitantska igrica ovog studija je Top Eleven Football Manager, i jedna je od najbrže rastućih kompanija u Evropi u oblasti kompjuterskih igara.

RAKITA je srpska kompanija koja trenutno vrši istražne radove u Timočkoj Krajini u istočnoj Srbiji, blizu Bora. Kompanija poseduje dozvolu za geološka istraživanja za projekat Čukaru Peki koji je od velikog značaja i potencijala za Bor i Srbiju.

Forum za odgovorno poslovanje je mreža vodećih kompanija koje doprinose razvoju zajednice, podstičući razvoj društveno odgovornog poslovanja i uspostavljanje trajnih i stabilnih društveno odgovornih praksi u poslovnom sektoru. Forum predstavlja platformu koja povezuje lidere iz poslovnog sveta s predstavnicima drugih delova društva, podstičući time međusektorski dijalog, saradnju i razmenu dobrih iskustava.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link