UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Otvoren konkurs za peti Telenor forum mladih 2017

1 min read
Podeli

Beograd, 6. jun 2017. – Telenor forum mladih 2017 održaće se pod sloganom „Digitalizacija za mir“ u saradnji Telenor grupe i Nobelovog centra za mir, petu godinu zaredom. Cilj foruma mladih je angažovanje u prevazilaženju društvenih izazova uz doprinos digitalnih tehnologija.

Pravo na učešće imaju kandidati između 20 i 28 godina,  još uvek studiraju ili su nedavno završili fakultet, odlično govore i pišu na engleskom jeziku i imaju ideju kako bi se neko važno društveno pitanje moglo rešiti uz pomoć digitalnih tehnologija.

Na Forumu učestvuju po dva kandidata iz svake zemlje u kojoj Telenor posluje, širom Evrope i Azije. Forum počinje 8. decembra u Oslu, kada će učesnici biti podeljeni u timove i dobiti zadatke na kojima će raditi tokom godine. Naredno okupljanje očekuje ih sledeće godine u Bangkoku, gde će predstaviti svoja digitalna rešenja.

Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti putem sajta  www.telenor.com/youthforum, tako što će svoju biografiju i kratko motivaciono pismo poslati najkasnije do 15. jula.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link