UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Poziv za učešće na konkursu “Partnerstvo za budućnost”

1 min read
Podeli

Popovac, 1. mart 2018. – Kompanija CRH Srbija devetu godinu za redom poziva sve neprofitne organizacije, ustanove i udruženja građana, da pošalju svoje idejne projekte u okviru konkursa „Partnerstvo za budućnost”. Kao i ranijih godina, konkurs je otvoren za organizacije registrovane na teritoriji opštine Paraćin.

O projektima koji će biti podržani odlučivaće stručni žiri, u skladu sa Uslovima konkursa koje možete pronaći na www.crhserbia.com/projekti/. Kao i prethodnih godina, pri izboru će se voditi računa o relevantnosti projekta za potrebe lokalne zajednice, potencijalu održivosti, ali i usklađenosti sa temama koje CRH podržava svojom Strategijom društveno odgovornog poslovanja, a to su: održivi razvoj, obrazovanje i promovisanje kulture i sporta.

Konkurs je otvoren od 1. marta do 30. aprila 2018. godine.

Mole se zainteresovani kandidati da prijave pošalju na e-mail adresu zorica.radovanovic@rs.crh.com, ili poštom na adresu: „Partnerstvo za budućnost”, CRH (Srbija) d.o.o, 35254 Popovac.

Rezultati konkursa biće objavljeni 31. maja 2018. godine na www.crhserbia.com, kao i u nedeljnicima „Bilten” i „Novi Put”.

Nepotpune i neblagovremeno poslate prijave neće razmatrati.

Sve dodatne informacije možete dobiti putem e-mail adrese: zorica.radovanovic@rs.crh.com

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link