UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Konkursi Vesti

Poziv za učešće na konkursu “Partnerstvo za Budućnost” kompanije Moravacem

2 min read
Podeli

Popovac, 21. mart 2022. – Kompanija Moravacem trinaestu godinu za redom poziva sve neprofitne organizacije, ustanove i udruženja građana, da pošalju svoje idejne projekte u okviru konkursa „Partnerstvo za budućnost”. Kao i ranijih godina, konkurs je otvoren za organizacije/ustanove registrovane na teritoriji opštine Paraćin.

O projektima koji će biti podržani odlučivaće stručni žiri, u skladu sa Uslovima konkursa koje možete pronaći na https://moravacem.rs/program/partnerstvo-za-buducnost/. Kao i prethodnih godina, pri izboru će se voditi računa o relevantnosti projekta za potrebe lokalne zajednice, potencijalu održivosti, ali i usklađenosti sa temama koje Moravacem podržava svojom Strategijom društveno odgovornog poslovanja, a to su:

  • Lokalna ekonomija za održivi razvoj – inicijative koje za cilj imaju razvoj zapošljivosti, stvaranje podsticajnog okruženja za pokretanje novih biznisa, i podršku lokalnim mikro, malim i srednjim preduzećima.
  • Zajednica za održivi razvoj – inicijative koje za cilj imaju poboljšanje kvaliteta života građana u lokalnim zajednicama u različitim aspektima, kao što su kultura, obrazovanje, zdravstvo i podrška socijalno ugroženim grupama.
  • Životna sredina za održivi razvoj – inicijative u zajednici koje doprinose kvalitetu životne sredine.

Konkurs je otvoren od 21. marta do 29. aprila 2022. godine.

Na konkurs se možete prijaviti putem sledećeg linka:
PRIJAVA ZA KONKURS „PARTNERSTVO ZA BUDUĆNOST 2021“

Rezultati konkursa biće objavljeni 1. juna 2022. godine na sajtu www.moravacem.rs, na društvenim mrežama kompanije (FB, LinkedIn i Instragam) kao i u nedeljnicima „Bilten” i  „Novi Put”.

Kompanija Moravacem jedna je od članica Foruma za odgovorno poslovanje. Vodeći se krilaticom “Bolji biznis za bolje društvo”, ova mreža okuplja kompanije koje doprinose razvoju društva kroz principe održivog razvoja i podstiče biznis sektor da bude aktivan i pouzdan partner zajednice u kojoj posluje. Forum osnažuje kompanije da posluju u skladu sa principima održivosti, odgovornosti i etike, i kroz sinergiju resursa i znanja doprinosi sprovođenju dobrih poslovnih praksi koje donose pozitivan i merljiv društveni uticaj. Članice Foruma za odgovorno poslovanje su: A1, Atlantic grupa, Bambi, Banca Intesa, Belgrade Airport, Bosis, B92, Coca-Cola HBC Srbija, Delhaize Serbia, Delta Holding, Direct Media, Elixir group, Erste Bank, Eurobank Direktna, Gecić law, Lidl Srbija, Manpower Group, Moravacem, Nelt Co, Nestlé Adriatic S, Nordeus, OTP Banka, PepsiCo, Represent Communications, Telekom Srbija, Telenor, TITAN Cementara Kosjerić, UniCredit Bank.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link