UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Radionica za polaznike Akademije modernog menadžmenta

1 min read
Podeli

Beograd, 29. mart 2019. – Studentska organizacija ESTIEM – lokalna grupa Beograd uz podršku Telekoma Srbija organizovala je devetu Akademiju modernog menadžmenta, projekat namenjen studentima spremnim da i na neformalan način,  van fakulteta, dodatno prošire i unaprede svoje znanje.

Na otvaranju ovogodišnje Akademije studente je pozdravila Miroslava Tešin Popović iz Sektora za odnose s javnošću, koja je pohvalila preduzimljivost organizatora i izrazila zadovoljstvo povodom dugogodišnje uspešne saradnje sa ESTIEM-om na ovom projektu. Kao generalni partner ovogodišnje Akademije modernog menadžmenta, na predlog zainteresovanih studenata, Telekom Srbija se predstavio radionicom na temu role playing koja je na interaktivan način predstavila kako igra i rad mogu da se povežu u svakodnevnim radnim procesima i aktivnostima. Radionicu je vodila Biljana Vuksanović, šef Trening centra Telekoma Srbija uz pomoć koleginica Olivere Stanišić Vještice i Radmile Čokić.

Studentska organizacija ESTIEM okuplja više od 6000 studenata industrijskog inženjerstva i menadžmenta širom Evrope, preko svojih 79 lokalnih grupa u 28 evropskih zemalja. Ovogodišnju Akademiju modernog menadžmenta u Beogradu je pratilo više od 100 studenata različitih fakulteta Beogradskog univerziteta.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link