UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice

Societe Generale Srbija donirala 11 miliona dinara za ugrožene u poplavama

1 min read
Podeli

Beograd, 27.05.2014. – Svesna razmera poplava koje su pogodile državu, svih posledica, kao i problema sa kojima se suočava stanovništvo posle katastrofe, banka Sosijete ženeral Srbija donirala je 10 miliona dinara za pomoć ugroženima u poplavama i sanaciju štete. Novac je uplaćen na račun Vlade Srbije, otvoren u tu svrhu. Donacija je bila realizovana u okviru humanitarne akcije « Teleton – za poplavljenu Srbiju » na RTS-u.

Banka je i na račun Blic fondacije, uplatila donaciju od million dinara, a ta sredstva su realizovana u okviru humanitarne akcije « Pozovi, pomozi », na TV Prva,

Zaposleni Sosijete ženeral banke pokrenuli su akciju prikupljanja humanitarne pomoći, koju prikupljamo u skladu sa apelom Crvenog krsta. Za samo 4 dana u Sosijete ženeral banci zaposleni su prikupili što humanitarnu, što finansijsku pomoć u iznosu od oko 12,000 evra. Klijenti banke takodje mogu da uplate humanitarnu pomoć na račun koji je za tu namenu otvorila Vlada Srbije, a Sosijete ženeral banka za te transakcije ne naplaćuje proviziju.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link