UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Stotinu novogodišnjih paketića za decu iz ugroženih porodica

1 min read
Podeli

Beograd, 22. decembar 2017. – Povodom Božićnih i Novogodišnjih praznika, Delta Holding je ove godine peti put organizovao humanitarnu akciju „Deda Mrazovi pomoćnici”. Zaposleni u kompaniji i njihova deca pripremili su 103 paketića za decu o kojoj brinu u okviru projekta „Treći roditelj”, njihovu braće i sestre i decu iz projekta “Jačanje porodice”.

Deda Mraz je u MINI karavanu odneo poklone u Pozorište mladih u Novom Sadu, gde su deca zajedno sa roditeljima gledala predstavu „Lepotica i zver”, nakon čega im je podelio paketiće.

Projekat „Treći roditelj” pokrenula je Delta Fondacija 2015. godine u saradnji sa Udruženjem „Putokaz“ iz Novog Sada. Kako bi deci obezbedili bezbrižnije detinjstvo, zaposleni Delta Holdinga više puta godišnje pripremaju pakete sa hranom, sredstvima za higijenu, garderobom, igračkama i školskim priborom. Na taj način, njihovo angažovanje olakšava tešku materijalnu situaciju ovih socijalno ugroženih porodica, a posete porodicama i druženje sa decom stvara posebne veze i nova prijateljstva.

Izvor: deltafondacija.rs

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link