UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Uručene nagrade Regionalnog centra za talente

1 min read
Podeli

Beograd, 21. maj 2015. – Regionalni centar za mlade talente organizovao je svečanu dodelu nagrada svojim talentovanim  polaznicima koji su osvojili nagrade na svetskim prvenstvima, diplome za najuspešniji istraživački projekat i nagrade u ukupnom plasmanu na regionalnom takmičenju.

Direktor Regionalnog centra za talente u Beogradu Nikola Srzentić  zahvalio se Telekomu Srbija na podršci i podsetio  da je za 15 godina rada centra urađeno više od 3500 istraživačkih projekata iz svih naučnih disciplina, da su polaznici osvojili više od 800 medalja na državnim takmičenjima i da su u poslednje 4 godine sa međunarodnih takmičenja doneli 32 osvojene medalje.

Šef Službe za korporativnu društvenu odgovornost Telekoma Srbija Danijela Simeunović čestitala je talentovanim osnovcima i srednjoškolcima koji su postigli velike uspehe i istakla da je jedan od osnovnih strateških ciljeva kompanije Telekom Srbija ulaganje u mlade i obrazovanje, a posebno podrška mladim talentima. Ona je prenela da je kompaniji čast što je na taj način doprinela uspesima ovih mladih ljudi. „Oni su najbolji dokaz da se rad, upornost, želja za znanjem i istrajnost  isplate i u današnje vreme i da donose rezultate  i nadamo se da će i u budućnosti biti u prilici da nas sve zajedno obraduju svojim uspesima i vrhunskim dostignućima.“, rekla je Danijela Simeunović.

U ime kompanije Telekom Srbija Danijela Simeunović uručila je diplome najuspešnijim učenicima na regionalnom takmičenju. Regionalni centar za talente podržan je i od strane Grada Beograda, koji mu je, kao ustanovi koja podstiče rad mladih na istraživačkim projektima,  dodelio status ustanove od posebnog interesa za rad sa mladima.

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link