UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

USPEŠNO REALIZOVANA PRVA VOLONTERSKA AKCIJA U OKVIRU NAŠEG BEOGRADA

1 min read
Podeli

Beograd, 19. maj 2015. – U sklopu obeležavanja meseca korporativnog volontiranja, uspešno je realizovana prva u nizu akcija – zaposleni kompanije GSK radili su i družili se sa korisnicima udruženja „Živimo zajedno“.

Volonteri su vredno radili zajedno sa korisnicima kako bi prostor udruženja oplemenili i ulepšali. U sklopu akcije farbali su klupe u dvorištu, unutrašnju stolariju i radijatore. Za vreme rada volonteri su imali priliku da se upoznaju sa korisnicima udruženja i kroz rad i zabave. Radni dan koji su volonteri poklonili ovome udruženju za njihove korisnike je dragocen jer će sada moći da provode kvalitetno vreme u lepšim prostorijama udruženja.

Volonteri koji su učestvovali u akciji srećni su što su bili u prilici da pomognu pri uređivanju udruženja, a kao posebno značajno za njih istakli su druženje sa korisnicima uz zajednički rad.

Društvo za pomoć MNRO Stari grad osnovali su 1997. godine roditelji zainteresovani da poboljšaju kvalitet života svoje i druge dece sa sličnim potrebama. Društvo u okviru dnevnog centra koji radi od 7:30 do 20:00 organizuje razne aktivnosti: družionice, savetovališta, edukativne radionice, rehabilitaciju i vežbe, a sve to kroz grupni i individualni rad sa oko 50 redovnih korisnika. Poseban akcenat stavlja se na radno osposobljavanje korisnika za samostalno obavljanje poslova.

Radujemo se svim predstojećim akcijama, jer u maju volontiramo i osnažujemo ljude i zajednice.  

 

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link