UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

GSK pokreće ”Program mladih lidera” u Srbiji

2 min read
Podeli

Beograd, 20. oktobar 2017. – Kompanija GSK u Srbiji je ove godine po prvi put pokrenula “Program mladih lidera” (Future Leaders Program), sa ciljem ulaganja u buduće uspešne menadžere i rukovodioce. Program predstavlja globalni projekat koji se sprovodi u preko 50 zemalja sveta, a koji je posebno namenjen diplomiranim studentima koji nemaju ili imaju malo radnog iskustva.

Kroz godišnje rotacije i uz pomoć posebno osmišljenih i stukturisanih programa obuka, kandidati se pripremaju da u roku od tri godine preuzmu rukovodeće uloge u zemlji ili inostranstvu. Kroz “Program mladih lidera” želimo da angažujemo talentovane mlade ljude i pomognemo im da razviju svoju karijeru u okviru različitih sektora kompanije GSK.

Konkurs je bio otvoren tokom juna i jula 2017. godine za nedavno diplomirane studente farmacije, medicine i stomatologije koji imaju manje od dve godine prethodnog radnog iskustva. Od preko 150 prijavljenih kandidata odabran je samo jedan. Proces selekcije je obuhvatao nekoliko koraka uključujući prijavu, onlajn testove, telefonski i intervju uživo, kao i centar za procenu kompetencija, usklađenosti sa kompanijskim vrednostima, ali i potencijala prijavljenih kandidata. Program zvanično počinje u oktobru 2017. godine, a rotacije se mogu obavljati u sektorima marketinga, prodaje, medicinskih poslova, registracije proizvoda i pristupa tržištu. Takođe, kako Srbija kao tržište pripada klasteru za jugoistočnu Evropu, kroz niz stručnih obuka i poslovnih izazova, uz podršku mentora i tima kolega, odabrani kandidat imaće priliku da razvija svoje veštine i sposobnosti i na regionalnom nivou. Po završetku programa, FLP će posedovati neophodna znanja i kompetencije da nastavi sa radom u odabranom sektoru, ali i da vodi svoj tim i dalje se razvija kao GSK lider za budućnost. Više informacija o “Program mladih lidera” možete pronaći na: http://www.futureleaders.gsk.com/

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link