UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Vojvođanska banka i Ambasada Grčke u poseti Osnovnoj školi „Jovan Dučić” u Kleku (Zrenjanin)

1 min read
Podeli

Klek, 07. maj 2015. – Vojvođanska banka se priključila akciji Ambasade Grčke i pomogla Osnovnoj školi „Jovan Dučić“ u Kleku u opremanju računarskih učionica. Ova inicijativa je usledila nakon „Evropskog sela“ koje je bilo organizovano proleća 2014. godine kada su učenici iz Osnovne škole „Jovan Dučić“ u Kleku predstavljali tim povodom Grčku.

Ambasador Republike Grčke g. Konstantinos Ekonomidis, Predsednik Izvršnog odbora Vojvođanske banke g. Marinos Vatis i bivši proslavljeni odbojkaš g. Vanja Grbić su posetili Osnovnu školu „Jovan Dučić“u Kleku i uručili donaciju učenicima. Prethodno ih je primio gradonačelnik Zrenjanina g. Čedomir Janjić, i tom prilikom izjavili su sledeće:

Izjava Ambasadora Republike Grčke g.Konstantinosa Ekonomidisa: Toplo prijateljtsvo grčkog i srpskog naroda se iskazuje najbolje kroz podršku obrazovanju dece na sve moguće načine. Zrenjanin, kao i Osnovna škola u mestu Klek predstavljaju centar naše inicijative, a ovog puta u obliku ponude koja se ostvarila zahvaljujući podršci Vojvođanske banke. Duboko im se zahvaljujemo kao i gospodinu Vanji Grbiću koji prisustvuje ovom događaju kao gost Ambasade.

G. Marinos Vatis: Obrazovanje je osnovni stub svakog društva i deca su naša budućnost. Naša je dužnost da kao sistem ulažemo u našu decu, da im pružimo dobro obrazovanje i pustimo ih da vode put. Korporativna i društvena odgovornost je veoma značajan deo poslovanja Vojvođanske banke, mi kontinuirano podržavamo decu i omladinu u Srbiji. Sa izrazitim zadovoljstvom smo se priključili ovoj sjajnoj inicijativi Grčke ambasade i pomogli u opremanju računarskih učionica.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link