UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Edukacija FOP aktuelnosti Podrška mladima Vesti

Druga generacija uspešno završila edukativni program „CSR Praksa“

1 min read
Podeli

Beograd, 15. jul – Zajedničkom volonterkom akcijom koja je održana u Zvezdarskoj šumi, zvanično je završen ovogodišnji edukativni program „CSR praksa“.  Ovom prilikom učesnici i predavači imali su priliku da se upoznaju međusobno, kao i da u duhu volonterizma, udruženim snagama i zajedničkim radom doprinesu uređenju našeg okruženja.   

Prethodno, od 24. maja do 5. juna, polaznici druge generacije programa, imali su priliku da kroz 17 održanih online predavanja, panela i radionica od 23 predavača čuju iskustva i primere iz prakse, razmene mišljenja, postave pitanja i saznaju sve u vezi sa primenom principa održivosti u svakodnevnom poslovanju vodećih kompanija u Srbiji. Program su podržale članice Foruma za odgovorno poslovanje  – A1, Bambi, Banca Intesa, Bosis, Coca-Cola HBC, Delta holding, Elixir Group, ERSTE bank Srbija, Gecić Law, ManpowerGroup Srbija, Moravacem, Nordeus, Pepsi Co.

Program je uspešno završilo 16 polaznika zahvaljujući redovnom prisustvu predavanjima i izradi završnog eseja kojim su potvrdili svoje razumevanje principa održivog i odgovornog poslovanja.  

Kroz organizaciju CSR prakse, Forum za odgovorno poslovanje želi da osnaži nove generacije, podstakne kritičko mišljenje o pitanjima održivog poslovanja i održivog razvoja kao neophodnog pristupa za savremeno poslovanje i život u zajednici. „Srećni smo što se svest o ovoj temi širi i postaje sastavni deo interesovanja mladih. Učesnici su prepoznali važnost održivog razvoja i uvereni smo da će biti sjajni ambasadori održivog poslovanja na svojim budućim poslovima.“ – poručuju ovom prilikom predstavnici Foruma za odgovorno poslovanje.  

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link