UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

Ericsson Innovation Awards 2017

1 min read
Podeli

Stokholm, 08. februar 2017.Kompanija Erikson raspisala je i ove godine Ericsson Innovation Awards Competition, globalno takmičenje  za studente koje pruža priliku za razvoj inovativnih idejana polju informacionih i komunikacionih tehnologija  u saradnji sa ekspertima iz Eriksona. 

Tema ovogodišnjeg konkursa je Budućnost hrane i zasnovana je na Ciljevima održivog razvoja Ujedninjenih nacija: cilj 2: Suzbiti glad i cilj 12: Osiguranje održive konzumacije i proizvodnih obrazaca. Do 2050, svetska populacija doseći će 9,6 milijardi. Obezbeđivanjem da održivosti proizvodnje i konzumacije hrane je veliki izazov, ali i prilika da se poboljšaju životi i zdravlje naše planete.

Konkurs Ericsson Innovation Awards je otvoren za sve studente. Pravo na prijavu imaju timovi od dva do četiri studenta koji su na osnovnim, master ili doktorskim studijama na dan ili nakon 1. maj 2017. Rok za prijavu timova i ideja je 14. mart 2017.

Prva nagrada je 25,000, druga 10,000, a treća 1,000 evra. Pobednički timovi će raditi sa zaposlenima u kompaniji kako bi se njihova rešenja realizovala i komercijalizovala. Svi finalisti i polufinalisti imaće biće pozvani i na intervju za moguću praksu ili zaposlenje u Eriksonu.

Više informacija dostupno je na: ericsson.com 

Izvor: ericsson.com

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link