UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

Održan sastanak Predsedništva i UO Foruma za odgovorno poslovanje

1 min read
Podeli

Novi Sad, 06. februar 2017.Danas je, u sedištu Vojvođanske banke u Novom Sadu, održan sastanak Predsedništva i Upravnog odbora Foruma za odgovorno poslovanje. Sastanak je ugostio Marinos Vathis, član Predsedništva Foruma i Predsednik, IO Vojvođanske banke.

Na sastanku je bilo reči o aktivnostima i rezultatima Foruma u protekloj godini, planiranim aktivnostima i strategijama za predstojeću godinu. Sastanku su prisustvovali članovi Predsedništva  – Aleksandar Ružević, generalni menadžer, Coca-Cola HBC Srbija i Dejan Turk, CEO, VIP mobile, kao i članice UO Foruma – Tijana Korpivica, Chief Business Sustainability Officer, Delta Holding i Marija Vujanić, Direktorka korporativnih komunikacija i spoljnih poslova, Telenor.

Organi upravljanja u Forumu za odgovorno poslovanje su Predsedništvo, Upravni odbor i Izvršni direktor. Kroz učešće u radu Predsedništva članice postavljaju strateški okvir i definišu pravce rasta i razvoja mreže, dok kroz angažovanje u radu Upravnog odbora članice imaju priliku da učestvuju u kreiranju plana aktivnosti, donošenju odluka i preporuka, kao da pokreću konkretne inicijative i teme. Predsedništvo i Upravni odbor čine predstavnici najvišeg menadžmenta kompanija članica, koji se biraju na osnovu glasova svih kompanija članica na period od 3 godine.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link