UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

Budi deo najveće godišnje konferencije o društveno odgovornom poslovanju

1 min read
Podeli

Beograd, 29. novembar 2017. – Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv pozivaju studenate da se prijave i besplatno učestvuju na osmoj međunarodnoj konferenciji o društveno odgovornom poslovanju – CSR FORUM 2017.

Ukoliko te zanima kako:

  • posluju kompanije koje su vođene socijalnom misijom;
  • kakvo je stanje CSR-a u Srbiji;
  • kompanije kroz svoje programe pospešuju zapošljivost mladih;
  • kompanije u Srbiji doprinose ostvarivanju UN globalnih ciljeva održivnog razvoja.

Ali i:

Kakve su su prakse društveno odgovornog poslovanja kompanija u Holandiji, kako se posluje društveno odgovorno i u lancu dobavljača, koje su prakse u primeni Zakona o zapošljavanu osoba sa invaliditetom, prijavi se popunjavanjem kratkom formulara na sledećem linku. Rok za registraciju je 5. decembar.

CSR Forum je godišnji događaj u organizaciji Foruma za odgovorno poslovanje i Smart kolektiva, koji domaćem poslovnom, javnom i civilnom sektoru predstavlja aktuelna rešenja i trendove iz oblasti društveno odgovornog poslovanja. Ova konferencija ima za cilj da stimuliše razvijanje međusektorske saradnje, kao preduslova za održivi razvoj društva. Više informacija o konferenciji dostupno je na: odgovornoposlovanje.rs

Forum za odgovorno poslovanje je mreža vodećih kompanija koje doprinose razvoju zajednice, podstičući razvoj društveno odgovornog poslovanja i uspostavljanje trajnih i stabilnih društveno odgovornih praksi u poslovnom sektoru. Nacionalni je partner vodećih svetskih CSR udruženja – CSR Europe, CSR360 GPN. Za više informacija posetite: www.odgovornoposlovanje.rs.

Smart kolektiv je pionir u promociji i razvoju teme društveno odgovornog poslovanja u Srbiji. Vođena idejom spajanja biznisa i društva, organizacija pokušava da primeni iskustvo i logiku biznisa na rešavanje važnih društvenih problema. Za više informacija posetite: www.smartkolektiv.org.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link