UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

Najava predavanja: Korišćenje IT alata za razmenu informacija i timski rad

1 min read
Podeli

Beograd, 20. septembar 2016. – Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv pozivaju predstavnike socijalnih preduzeća  i organizacija civilnog društva da se prijave za učešće na predavanju Korišćenje IT alata za razmenu informacija i timski rad u okviru Akademije poslovnih veština. Predavanje će se održati u utorak, 27. septembra sa početkom u 13:00h u prostorijama Smart kolektiva.

Trening će održati Dejan Milojević, IT Systems Engineer, CRH Srbija.

Cilj predavanja je osposobljavanje predstavnika neprofitnih organizacija i socijalnih preduzeća da: razumeju realne potrebe u oblasti IT saradnje u svom preduzeću; se upoznaju sa aktuelnim i tradicionalnim načinima saradnje i proizvodima; identifikuju nedostajuće resurse neophodne za realizaciju; steknu realistično očekivanje: o tome šta i koliko se može postići primenom nekog od rešenja iz ove oblasti.

Akademija poslovnih veština za neprofitne organizacije je program koji realizuju Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv uz podršku USAID-a i koji je kreiran sa ciljem da omogući transfer biznis znanja i veština ka organizacijama i socijalnim preduzećima.

Broj učesnika na predavanju je ograničen na 20. Rok za prijavljivanje je 25. septembar 2016.

Za učešće na predavanju ne plaća se kotizacija. Učesnici van Beograda sami snose putne troškove.

Preuzmite  poziv za predavanje i Prijavni formular.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link