UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

Najava predavanja: Tehnike za postavljanje ciljeva

1 min read
Podeli

Beograd, 12. jul 2016. – Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv pozivaju predstavnike socijalnih preduzeća i organizacija civilnog društva da se prijava za učešće na predavanju Tehnike za postavljanje ciljeva u okviru Akademije poslovnih veština za neprofitne organizacije. Predavanje će se održati u petak, 22. jula sa početkom u 13:00h u prostorijama Smart kolektiva.

Trening će održati Biljana Vuksanović, Šef Trening centra, Telekom Srbija i Miodrag Nikolić, Rukovodilac Odeljenja za trening poslovnih veština i znanja, Telekom Srbija.

Predavanje na temu Tehnike za postavljanje ciljeva ukazuje na ulogu i značaj ove veštine na efektivno korišćenje vremena, svrsishodno delovanje i donošenje odluka, usmeravanje pažnje i aktivnosti, kao i posledično uspostavljanje jasnih kriterijuma za procenu učinka. Sve zajedno, efektivno upravljanje ciljevima doprinosi motivaciji i samopouzdanju, te podstiče uspešniji lični i profesionalni razvoj.

Akademija poslovnih veština za neprofitne organizacije je program koji realizuju Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv uz podršku USAID-a i koji je kreiran sa ciljem da omogući transfer biznis znanja i veština ka organizacijama i socijalnim preduzećima.

Broj učesnika na predavanju je ograničen na 20. Rok za prijavljivanje je 20. jul 2016.

Za učešće na predavanju ne plaća se kotizacija. Učesnici van Beograda sami snose putne troškove.

Preuzmite poziv za predavanje i prijavni formular.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link