UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Edukacija FOP FOP aktuelnosti Vesti

Nedelja održivog razvoja i poslovanja – serija vebinara i dodela priznanja „Šampioni održivosti“

1 min read
Podeli

Beograd, 15. novembar 2021. – Kroz seriju vebinara edukativnog karaktera u okviru „Nedelje održivog razvoja i poslovanja“ koju Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv organizuju od 22. do 26. novembra u popodnevnim časovima, biće predstavljene neke od aktuelnih tema u vezi sa održivim poslovanjem i doprinosom koji poslovni sektor pruža sprovođenju Agende 2030.

Kroz kratke forme i zanimljive formate govorimo o značaju finansiranja za održivi razvoj, rešavanju pitanja otpada od hrane, zapošljivosti mladih i obrazovanju, cirkularnoj ekonomiji i upravljanju vodnim resursima. Projekti poslovnog sektora koji na direktan način doprinose ostvarenju određenih potciljeva održivog razvoja i usklađeni su sa celokupnom strategijom poslovanja, biće nagrađeni priznanjima „Šampioni održivosti“.   

Događaj je organizovan preko platfome Webinar jam, a registracija se može izvršiti putem sledećeg linka: Business SDG Week webinar series (webinarjam.com)

Nedelju održivog razvoja i poslovanja organizuju Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv u okviru platforme „Održivi razvoj za sve“ koji podržavaju vlade Švajcarske i Nemačke a implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u okviru projekta “Reforma javnih finansija – Agenda 2030”.  Partneri na projektu su Fondacija Ana and Vlade DivacCentar za visoke ekonomske studijeBeogradska otvorena školaFondacija centar za demokratijuTimočki omladinski centar i Fondacija BFPE za odgovorno drušvo. Tehnička podrška projektu od strane Smart kolektiva usmerena je na jačanje kapaciteta kompanija i usklađivanje njihovih poslovnih praksi sa ciljevima održivog razvoja.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link