UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

Održan prvi sastanak članica Foruma za odgovorno poslovanje u ovoj godini

1 min read
Podeli

Forum spremno nastavlja sa brojnim CSR aktivnostima

Beograd, 5. februar 2019. – U prostorijama kompanije Nordeus, danas je održan prvi sastanak članica Foruma za odgovorno poslovanje u ovoj godini.

Uvodni deo sastanka bio je posvećen predstavljanju CSR inicijativa kompanije Nordeus, ali i predstavljanju aplikacije za članstvo kompanije Lidl, koja je jednoglasnom odlukom prisutnih zvanično postala trideset prva članica Foruma za odgovorno poslovanje.

U drugom delu sastanka bilo reči o kalendaru aktivnosti za 2019., a prisutne članice su najavile aktivnosti i prioritete u tekućoj godini. Tokom 2019. godine, u fokusu će biti podrška mladima, i aktivno uključenje  što većeg broja malih i srednjih preduzeća u društveno odgovorne inicijative.

Forum za odgovorno poslovanje je mreža vodećih kompanija koje doprinose razvoju zajednice, podstičući razvoj društveno odgovornog poslovanja i uspostavljanje trajnih i stabilnih društveno odgovornih praksi u poslovnom sektoru. Forum predstavlja platformu koja povezuje lidere iz poslovnog sveta s predstavnicima drugih delova društva, podstičući time međusektorski dijalog, saradnju i razmenu dobrih iskustava.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link