UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

Održan sastanak članica Foruma za odgovorno poslovanje

1 min read
Podeli

Beograd, 03. mart 2017.Juče je održan prvi sastanak članica Foruma za odgovorno poslovanje u ovoj godini. Sastanak je ugostila članica Foruma, kompanija Delhaize Srbija.

Na prvom delu sastanka bilo je reči o planiranim aktivnostima Foruma za ovu godinu. Forum za odgovorno poslovanje nastaviće sa realizacijom svojih tradicionalnih aktivnosti i ove godine, poput Foruma socijalnih inovacija, korporativne volonterske akcije Naš Beograd, CSR Foruma i Akademije poslovnih veština.

U godini za nama, Forum se aktivno uključio i u promociju i ostvarivanje ciljeva evropskih i svetskih inicijativa. Priključili smo se projektu Pakt za mlade kako bismo pospešili zapošljivost i socijalnu uključenost mladih, i projektu EU Talent koji nastoji da uključi mala i srednja preduzeća kako bi pružila kvalitetnije radne prakse mladima, te nastavili da promovišemo Globalne ciljeve održivosti u Srbiji, a te aktivnosti se nastavljaju i u ovoj godini.

Drugi deo sastanak bio je posvećen predstavljanju glavnih društveno odgovornih inicijativa kompanija članica kojima će ove godine biti posvećene. Najčešće oblasti podrške su mladi, obrazovanje i socijalno preduzetništvo.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link