UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

Održan sastanak žirija za dodelu Nagrade za korporativno volontiranje

1 min read
Podeli

Beograd, 6. novembar 2015. – Danas je u prostorijama Smart kolektiva održan prvi sastanak članova žirija za dodelu Nagrade za korporativno volontiranje 2015. Ovogodišnji članovi žirija su: Dragana Roter, saradnica Foruma za odgovorno poslovanje, Jelena Avramović, USAID, Ana Milenić, Delegacija EU, Stevan Vujasinović, UNDP, Deniz Hoti, Regionalni volonterski centar, Jelena Beronja, Mladi istraživači i Snežana Klašnja, Ministarstvo omladine i sporta. Na sastanku su članovi žirija  upoznati sa pravilima žiriranja i metodologijom ocenjivanja.

Nagradu za korporativno volontiranje, po peti put, dodeljuju Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv, i dodeljuje se za sledeće kategorije – za najbolji volonterski program, za najuspešnije partnerstvo u lokalnoj zajednici, za razvoj zaposlenih i za merenje rezultata volonterskih programa. Od ove godine Nagrada će biti dodeljena i u dve nove kategorije, a to su  skill based volontiranje – za programe volontiranja koji podrazumevaju doniranje stručnih znanja i veština zaposlenih neprofitnim organizacijama i lokalnoj zajednici, i  pro bono usluga – za profesionalno savetovanje ili pružanje usluge bez nadoknade iz oblasti ekspertize kompanije.

Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv prve su organizacije u Srbiji koje su počele da se bave temom korporativnog volontiranja u cilju podsticanja strateške korporativne filantropije. Za osam godina svog postojanja, Forum za odgovorno poslovanje – koalicija vodećih kompanija posvećenih razvoju društvene odgovornosti u Srbiji, uspela je da pokrene brojne programe kojima podstiče angažovanje biznisa u zajednici.

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link