UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

Raspisan godišnji konkurs za Nagradu za korporativno volontiranje

1 min read
Podeli

Beograd 17. oktobar 2017. – Forum za odgovorno poslovanje i Smart Kolektiv, sedmi put zaredom, raspisali su godišnji konkurs za dodelu Nagrade za Korporativno volontiranje, namenjen svim kompanijama koje su u prethodnih godinu dana uključivale svoje zaposlene u podršku zajednici, stavljajući na raspolaganje njihova znanja, veštine i vreme.

Nagrada se dodeljuje za sledeće kategorije: Najbolji volonterski program, Najuspešnije partnerstvo u lokalnoj zajednici, Razvoj zaposlenih, Skill based volontiranje, Pružanje pro bono usluga, Najbolja volonterska akcija, a posebno priznanje biće dodeljeno malim preduzećima koja neguju kulturu uključivanja zaposlenih u podršku lokalnoj zajednici.

O dobitnicima nagrade odlučivaće žiri sastavljen od predstavnika državnih institucija, kompanija, nevladinih i međunarodnih organizacija. Nagrade će biti uručene na svečanosti u decembru 2017. godine.

Nagrada za korporativno volontiranje uspostavljena je 2011. godine u saradnji sa međunarodnim partnerima CSR Europe i BITC u sklopu obeležavanja evropske godine volontiranja, kao deo šire inicijative koja je realizovana u 23 evropske zemlje.

Konkurs je otvoren do 16. novembra. Informacije o uslovima učešća i prijavni formular možete pronaći na OVOM linku.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link