UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

Kompanija NIS objavljuje rezultate konkursa „Zajednici zajedno“

1 min read
Podeli

Beograd, 18. oktobrar 2017. – U okviru ovogodišnjeg konkursa „Zajednici zajedno“, kompanija NIS podržala je ukupno 42 projekta koji će doprineti unapređenju kvaliteta života u 11 gradova i opština širom Srbije. NIS je i ove godine izdvojio 110,5 miliona dinara za podršku projektima u lokalnim samoupravama u kojima posluje.
Rezultati konkursa objavljeni su na veb stranici http://zajednicizajedno.nis.eu, kao i na sajtovima lokalnih samouprava, a rok za realizaciju projekata je 30. jun 2018. godine.

Pravo na učešće imale su sve organizacije civilnog društva, javne ustanove, neprofitne organizacije iz 11 gradova i opština u kojima NIS posluje: Beograd, Novi Sad, Čačak, Niš, Pančevo, Zrenjanin, Kikinda, Kanjiža, Srbobran, Žitište i Novi Bečej. Fokus ovogodišnjeg konkursa bila je podrška kapitalnim projektima, prioritetnim za opštine i gradove u kojima se program realizuje. Konkursom je obuhvaćeno pet oblasti: ekologija, nauka/obrazovanje, javno zdravlje, socijalna zaštita, kultura i sport. U svakoj lokalnoj zajednici, na osnovu sprovedenog anketiranja građana i istraživanja ključnih oblasti za ulaganje u sredini u kojoj žive, izabrane su do tri prioritetne oblasti.
Razvoj zajednica u kojima NIS posluje jedan je od strateških prioriteta kompanije. I ove godine kompanija je podržala projekte čiji je glavni cilj unapređenje rada brojnih ustanova i kulturnih, obrazovnih i sportskih institucija.

Izvor: BIZLife

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link