UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Edukacija FOP Vesti

Održan trening za studente koordinatore lokacija u okviru akcije Naš Beograd

1 min read
Podeli

Beograd, 19. maj 2017. – Pored volontera iz kompanija, u akciji Naš Beograd, učestvovaće i studenti kao koordinatori pojedinačnih volonterskih lokacija. Tim povodom, danas je u prostorijama Smart Kolektiva održano predavanje i radionica za 13 studenta volontera. Tijana Koprivica, Chief Business Sustainability Officer, Delta Holding, održala je predavanje na teme društveno odgovornog poslovanja (CSR-a) i korporativnog volontiranja.  Govorila je o evoluciji CSR koncepta u Srbiji i inostranstvu, ključnim trendovima, i o tome kako građani vide društveno odgovorno poslovanje u Srbiji, ali i iskustvima sa prethodnih volonterskih akcija Naš Beograd.

radionica

Radionicu mekih veština održali su predavači sa programa Akademija poslovnih veština – Biljana Vuksanović, Šefica Trening centra Telekoma Srbija i Miodrag Nikolić, Rukovodilac Odeljenja za trening poslovnih veština i znanja, Telekom Srbija.

Kao koordinatori, studenti će imati priliku da steknu vredno iskustvo u organizaciji događaja, upoznaju se sa radom organizacija i institucija koje svakodnevno doprinose ostvarenju društvenih ciljeva, kao i da se upoznaju  sa nekim od najuspešnijih kompanija koje posluju u Srbiji.

Deveti po redu korporativni volonterski dan Naš Beograd, zakazan je za 27. maj 2017. godine.  Na više od deset lokacija, zaposleni iz kompanija članica Foruma za odgovorno poslovanje i ovog puta različitim aktivnostima doprineće zajednici.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link