UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Akademija poslovnih veština FOP Vesti

Održano još jedno predavanje u okviru Akademije poslovnih veština

1 min read
Podeli

Beograd, 27. septembar 2016. – Danas je održano predavanje Korišćenje IT alata za razmenu informacija i timski rad u okviru Akademije poslovnih veština.Predavanje je održao Dejan Milojević, IT Systems Engineer, CRH Srbija. Predavanju su prisustvovali predstavnici socijalnih preduzeća i organizacija iz Beograda, Pančeva i Smedereva.

Predavanje je imalo za cilj osposobljavanje predstavnika neprofitnih organizacija i socijalnih preduzeća da: razumeju realne potrebe u oblasti IT saradnje u svom preduzeću ili organizaciji; se upoznaju sa aktuelnim i tradicionalnim načinima saradnje i proizvodima; identifikuju nedostajuće resurse neophodne za realizaciju; steknu realistično očekivanje: o tome šta i koliko se može postići primenom nekog od rešenja iz ove oblasti.

Akademija poslovnih veština za neprofitne organizacije je program koji realizuju Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv uz podršku USAID-a i koji je kreiran sa ciljem da omogući transfer biznis znanja i veština ka organizacijama i socijalnim preduzećima.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link