UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

Održano osmo predavanje u okviru Akademije poslovnih veština

1 min read
Podeli

Beograd, 23. april 2016. – Danas je održano osmo po redu predavanje u okviru programa Akademija poslovnih veština za neprofitne organizacije. Predavanje na temu Osnovna računovodstvena i poreska regulativa za neprofitna pravna lica održala je Ljubica Njegovan, Senior Tax Officer, Eurobanka. 

Na predavanju je bilo reči o: računovodstvenim propisima i specifičnostima drugih pravnih lica, porezima po odbitku, porezu na imovinu i PDV. Cilj predavanja bio je da pruži osnovne informacije o najbitnijoj regulativi iz oblasti računovodstva i poreza, kao i o aktuelnim izmenama koje su relevantne za rad neprofitnih organizacija, ali i da pruži informacije polaznicima o relevantnim izvorima za dalje informisanje.

Predavanju je prisustvovalo devet predstavnika socijalnih preduzeća iz Beograda i Šapca. Predavanje je održano u sklopu programa Akademija poslovnih veština za neprofitne organizacije koji realizuju Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv uz podršku USAID-a i koji je kreiran sa ciljem da omogući transfer biznis znanja i veština ka organizacijama i socijalnim preduzećima.

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link