UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

Najava volonterske akcije Naš Beograd

1 min read
Podeli

Beograd, 28. april 2016. – Velika godišnja korporativna volonterska akcija Naš Beograd održaće se 14. maja. Ove godine zaposleni u korporativnom sektoru, zaposleni u Delegaciji Evropske Unije u Srbiji, kao i zaposleni Ambasade SAD u Srbiji posvetiće jedan dan zajednici, okupiti se da svi zajedno učine nešto dobro – urede dvorišta i prostorije gerontoloških domova, vrtića i škola, pripreme obroke za socijalno ugrožene sugrađane, druže se sa decom sa smetnjama u razvoju.

Na akciji Naš Beograd volontiraju zaposleni iz kompanija: Banca Intesa, Coca-Cola Hellenic, Delta Holding, Erste Banka, Eurobank, Mercator-S, Meris, Societe Generale Srbija, UniCredit Bank, Vojvođanska banka, Vip mobile.

Naš Beograd održava se osmu godinu za redom, a zaposleni u kompanijama Foruma za odgovorno poslovanje ovom akcijom nastoje da život u našem gradu učine prijatnijim i boljim. Naš Beograd do sada je uključio više od 30 kompanija, angažovao preko 2.700 zaposlenih da urade nešto dobro za svoj grad i direktno uticao na poboljšanje kvaliteta života za preko 9.000 ljudi i dece.

Volonterski dan Naš Beograd održava se u organizaciji Foruma za odgovorno poslovanje i Smart kolektiva, uz podršku kompanija članica Foruma i USAID-a.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link