UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

Održano predavanje Kako do uspešnog partnerstva?

1 min read
Podeli

Beograd, 22. septembar 2015. – Danas je održano još jedno u nizu predavanja u okviru Akademije poslovnih veština za organizacije civilnog društva i socijalna preduzeća, ovoga puta na temu Kako do uspešnog partnerstva. Predavanje je održala Sonja Konakov Svirčev, ekspert za društveno odgovorno poslovanje u Erste Banci.

Predavanju su prisustovali predstavnici devetnaest organizacija iz Beograda, Novog Sada, Stare Pazove, Čačka i Obrenovca. Učesnici su predavanje ocenili kao veoma korisno, a jedan od učesnika je rekao: “Stečena znanja ću koristiti kroz komunikaciju sa potencijalnim partnerima iz biznis sektora, kao i u kreiranju naše strategije poslovanja.”

Akademija poslovnih veština za neprofitne organizacije je program koji omogućava organizacijama i socijalnim preduzećima da steknu biznis znanja i veštine koje će im pomoći da budu efikasnije, održivije i vidljivije u zajednici u kojoj rade. Tokom 2015. i 2016. godine, stručnjaci iz kompanija će prenositi svoja znanja i iskustvo kroz seriju predavanja i kao konsultanti u oblastima menadžmenta, marketinga, finansija, promocije, društvenih medija i slično.

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link