UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Otvoren porodični kutak u Nišu

1 min read
Podeli

Niš, 23. septembar 2015. – Centar za porodični smeštaj i usvojenje u Nišu otvorio  je svoj „Porodični kutak” zahvaljujući Vojvođanskoj banci.

Porodični kutak je svečano otvoren u prisustvu gradonačelnika grada Niša, direktorke CPSU Niš, menadžera za društveno odgovorno poslovanje Vojvođanske banke, kao i direktora niške filijale i koordinatora projekta “Generacija budućnosti”.

Centar za porodični smeštaj i usvojenje  je  ustanova koja se bavi zaštitom dece, primenom porodičnog smeštaja i usvojenja, selekcijom i edukacijom hranitelja, kao i pripremom dece za povratak u biološku porodicu, obuhvatajući svih pet pripadajućih okruga.  Centar sada ima prostoriju u kojoj se deca  pod nadzorom socijalnih radnika sastaju sa svojim biološkim roditeljima i srodnicima  i na taj način neguju svoje emotivne veze.

Vojvođanska banka kompletno je opremila porodični kutak u Nišu, što predstavlja nastavak pomoći deci i mladima bez roditeljskog staranja koji se prvenstveno sprovodi kroz generalno donatorstvo projekta “Generacija budućnosti”, koji Vojvođanska banka podržava već treću godinu za redom.

Izvor: Vojvođanska banka

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link