UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

NTP Beograd raspisao Javni poziv za tehnološko-razvojne kompanije

1 min read
Podeli

Beograd, 24. septembar 2015. – Naučno-tehnološki park Beograd na Zvezdari, raspisao je prvi Javni poziv za prijem članova, i to za tehnološko-razvojna preduzeća koja žele da svoj razvoj lociraju u novom, modernom kompleksu na obodu Zvezdarske šume.

NTP Beograd nudi na jednom mestu, domaćim i stranim tehnološko-razvojnim kompanijama, set usluga sa ciljem da podstakne njihov ubrzan rast i razvoj. Članovima NTP Beograd se na raspolaganje stavljaju: infrastrukturne usluge, i to poslovni prostor u kompleksu NTP Beograd, kao i stručne usluge kao što su: direktan pristup bazama znanja (visoko-obrazovani kadrovi, istraživači, laboratorijska oprema), finansijsko i pravno savetovanje, savetovanje u oblasti EU programa, zaštite intelektualne svojine, sertifikacija, promocija, umrežavanje i internacionalizacija.

Rok za podnošenje prijava je 9. oktobar 2015. godine. Uslove javnog poziva i sva potrebna dokumenta možete naći na sajtu ntpark.rs

Uspostavljanje NTP Beograd je podržano od strane projekta Naučno-tehnološki park Beograd – novi izvozni instrument Srbije podržanog od strane Švajcarske Vlade (Švajcarski sekretarijat za ekonomiju SECO).

Uspostavljanje NTP Beograd je podržano od strane projekta Naučno-tehnološki park Beograd – novi izvozni instrument Srbije podržanog od strane Švajcarske Vlade (Švajcarski sekretarijat za ekonomiju SECO).Uspostavljanje NTP Beograd je podržano od strane projekta Naučno-tehnološki park Beograd – novi izvozni instrument Srbije podržanog od strane Švajcarske Vlade (Švajcarski sekretarijat za ekonomiju SECO).

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link