UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Nefinansijsko izveštavanje Okrugli sto Vesti

Okrugli sto na temu nefinansijskog izveštavanja u partnerstvu sa GRI – 18.10.

2 min read
Podeli

Beograd, 08. oktobar 2019. – Smart kolektiv i Forum za odgovorno poslovanje, u partnerstvu sa Global Reporting Initiative (GRI), organizuju okrugli sto na temu nefinansijskog izveštavanja, 18. oktobra u Beogradu.

Nefinansijsko izveštavanje uskoro postaje obaveza za kompanije u Srbiji, a Forum za odgovorno poslovanje od svog osnivanja zajedno sa svojim članicama, promoviše nefinansijsko izveštavanje bez obzira što u Srbiji, nije postojao zakonodavni okvir koji to od kompanija iziskuje.

Na događaju koji predstoji, govoriće Kristin Dypdahl iz kancelarije Globalne inicijative za izveštavanje (GRI), a prisutni će imati priliku da saznaju više o pravnom okviru nefinansijskog izveštavanja, otkriju trenutne tendencije u Srbiji u ovoj oblasti i dobiju praktične informacije o definisanju ključnih aspekata pri izveštavanju.

Global Reporting Initiative (GRI) u preko 90 zemalja pruža najčešće korišćene Standarde u izveštavanju o održivosti na svetu. GRI sarađuje sa rastućom zajednicom sa ciljem da olakša dijalog među praktičarima održivog poslovanja i podrži kompanije koje izveštavaju.

Događaj će se održati u petak, 18. oktobra sa početkom u 9.30h u prostorijima Erste Bank, Sirius Offices, Milutina Milankovića 3a, Novi Beograd.

Zbog ograničenog broja mesta, prednost pri prijavljivanju za radionicu imaće članice Foruma za odgovorno poslovanje. Rezervisite svoje mesto na vreme putem sledećeg linka.

Za više informacija: kancelarija@odgovornoposlovanje.rs

O organizatorima:

Forum za odgovorno poslovanje je mreža društveno odgovornih kompanija koje doprinose razvoju zajednice, podstičući razvoj društveno odgovornog poslovanja i uspostavljanje trajnih i stabilnih društveno odgovornih praksi u poslovnom sektoru. Forum predstavlja platformu koja povezuje lidere iz poslovnog sveta s predstavnicima drugih delova društva, podstičući time međusektorski dijalog, saradnju i razmenu dobrih iskustava. Forum razvija praktična i održiva rešenja na sva četiri polja koja čine stubove društveno odgovornog poslovanja: lokalna zajednica, životna sredina, radno okruženje i tržište. Za više informacija posetite www.odgovornoposlovanje.rs.

Smart kolektiv je pionir promovisanja koncepta društveno odgovornog poslovanja u Srbiji. Polazeći od ideje povezivanja biznisa i društva, Smart kolektiv nalazi načine da se iskustva i logika biznisa primene u rešavanju društvenih problema, pomaže kompanijama da artikulisano i strateški sarađuju sa zajednicom, a raznim društvenim grupama da zainteresuju poslovni svet za svoje potrebe i inicijative. Smart kolektiv osmišljava i realizuje kampanje koje pokreću pozitivne promene u društvu, delujući kroz četiri ključna programa: društveno odgovorno poslovanje, socijalne inovacije, preduzetništvo mladih i socijalni marketing. Administrator je Foruma za odgovorno poslovanje. Za više informacija posetite www.smartkolektiv.org.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link